dimecres, 15 de juny del 2011

Jordi Sierra i Fabra, "El cas del quadre desaparegut"

El llibre El cas del quadre desaparegut és una història escrita per Jordi Sierra i Fabra.
És l’últim dia d’escola i, després de donar les notes, el professor decideix portar els alumnes a veure la gran mansió Viladecans. La casa era d’una senyora molt important, Agustina Viladecans, i quan va morir els seus néts van anar-hi per obrir el testament: la seva àvia no els havia deixat res en herència.
Als nois de l'escola, en concret, els interessa un quadre, “El crepuscle de vanitats”, un gran Picasso. Va arribar el moment d'anar a veure el quadre: van quedar fascinats. Van seguir visitant tota la casa i va arribar el moment de marxar. El professor va demanar als néts de la senyora Agustina si els deixaven tornar a mirar el quadre. Es van dirigir cap a la porta i... per sorpresa seva, el quadre havia desaparegut.

Si voleu saber-ne més detalls, llegiu-vos el llibre, jo us el recomano. És un llibre de misteri i entretingut. Potser a algú li pot semblar una mica avorrit, perquè la història sempre gira al voltant del mateix, però si us agraden les històries de misteri, com a mi, segur que us agradarà.

Noelia C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada