dijous, 31 de març del 2011

Sortida al Museu de la Música i al parc del Laberint d'Horta

Vam arribar al museu amb ganes d'entrar-hi per veure els instruments musicals de diferents èpoques i de diferents orígens. Dintre del museu ens esperava una guia, la Mireia, per ensenyar-nos cada un dels instruments que hi havia exposats i com s'utilitzaven. Quan passàvem pel davant d'un instrument escoltàvem com sonava. Quan estàvem a punt d'acabar la visita al museu vam passar per la sala interactiva, on ens deixaven tocar tots els instruments que hi havia exposats. Al sortir del museu ens vam trobar amb la classe de primer B i vam pujar a l'autocar per anar a dinar.

Antonio B. i Marly D.


Hi havia instruments molt antics, tot i que eren còpies, perquè els originals no es van poder conservar. També se'n podia observar de molt estranys o diferents als del nostre país, ja que eren de llocs com l'Àfrica o la Xina. A l'última sala del museu, que per suposat va ser la més entretinguda, vam poder tocar els instruments: la guitarra elèctrica, l'arpa, el violoncel i, per acabar, l'orgue.

Guillem C. i Carlos G.


Després d'anar al Museu de la Música vam anar al parc del Laberint d'Horta. Allà vam dinar i vam fer una volta pel voltant del laberint. Ens vam cansar bastant. Aleshores vam anar al començament del laberint i vam fer grups. A mi em va tocar amb la Noelia, l'Andrea i la Lorena. A continuació vam entrar a dins i ens vam perdre; aleshores nosaltres ens vam separar: la Noelia i jo érem un grup i l'Andrea i la Lorena un altre. Després d'una llarga estona vam trobar la sortida. Vam fer un repte contra en Pau, l'Arnau i en Joel, per veure qui sortia abans del laberint, i vam perdre. Llavors el professor de socials es va perdre en el laberint i en Jordi el va anar a buscar.

Leila C.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada